Bazaar – Alışveriş Ve Yaşam Dergisi

Adalya Vakfı’nda Yeni Dönem

admin 09 Haziran 2014 Genel, Gündem, Haber Yorumlar Kapalı
Adalya Vakfı’nda Yeni Dönem

Genel kurula yoğun ilgi

Adalya Sağlık, Eğitim ve Kültür Vakfı Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. 1995 yılında kurulan ve Belediye Başkanlarının tüzük gereği  Başkan olduğu genel kurulda yeni yönetim kurulu Ertuğrul Ünal, Nuran Yılmaz, Semih Esen, Serdar Akyüzlü, Alaattin Özuzun ve Tufan Alpata’dan oluştu. Genel kurul üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, iktisadi işletme kurulması için yeni yönetim kuruluna yetki verildi.

Uysal:”Vakfımız kurumsal kimliğe bürünecek”

Genel kurula katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Geçmiş dönemlerde görev yapan tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Vakfımız kurumsal, sistematik bir işleve bürünecek. Yoksul ve asgari ücretle çalışan annelerimiz için kreş açılacak. Yoksul öğrencilerimize burs vereceğiz. Yemek ve gıda yardımları ihtiyaç sahipleri tespit edilerek ulaştırılacak. Konaklama problemleri yaşayan öğrencilerimize destek verilecek” diye konuştu.

Başkan Uysal: “Vakfımızın kuruşu önemli”

Genel kurul sonrası personelle de mini bir toplantı yapan Başkan Uysal, “Vakfımıza yapılan yardımlar büyük önem taşıyor.  Vakfımıza bağış yapan vatandaşlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşması için yardım yapıyor. Vakfımızın kuruşu bile büyük önem taşımaktadır.  Bir gram yağın ve tuzun israf edilmemesi gerekmektedir. Vakfımızdaki   tüm personelimizin titizlikle görev yapmalarını umut ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Begen Paylas !

Yazar

Comments are closed.