Bazaar – Alışveriş Ve Yaşam Dergisi

2014 Yazının En Trend 5 Ruju

admin 14 Haziran 2014 Genel, Haber, Yaşam Yorumlar Kapalı
2014 Yazının En Trend 5 Ruju

Yazın gelmesi ile birlikte koyu renk ruj kullanmaya biraz ara vermenin vakti geldi! Yazın enerjisine yakışan, iç açıcı renklere sahip rujlar, bu yaz makyaj çantamıza girmeye hazırlanıyor. 2014 yazının en trend ruj renklerini derledik. İşte 2014 yazının en trend 5 ruju!

2014-yazinin-en-trend-ruj-rengi 9

Mercan Rengi Ruj

Mercan rengi bu sezonun favori renkleri arasında… Mercan rengi ruj, yaza yakışan taze bir renk olmasının yanı sıra, hemen her cilt rengine uyması onu bu yazın favorilerinden biri yapıyor. Mercan renkli bir rujla makyajınızı gündüzden geceye taşıyabilir ve bu renk ile gözlerinize dikkat çekebilirsiniz.

2014-yazinin-en-trend-ruj-rengi 2

Macenta Rengi Ruj

Parlak orkide rengi yılın rengi seçildiğinden beri macenta tonları da makyaj trendlerini etkilemekte… Macenta rengi ruj, açık tenlilere çok yakışıyor, ayrıca kullanana oldukça kadınsı ve çekici bir görünüm vaat ediyor.

2014-yazinin-en-trend-ruj-rengi 5

Turuncu Ruj

2014 yılının en gözde ruj rengi, şüphesiz turuncu ve turuncu tonlarına ait… Turuncu renkli rujlar podyumlarda en fazla tercih edilen renk olmuştu. Bu renk, enerjisiyle yaza yakışıyor aynı zamanda hemen her cilt tonunda harika görünüyor. Kendinize uygun bir turuncu ruju bu sezon mutlaka makyaj çantanıza katın!

2014-yazinin-en-trend-ruj-rengi 6

Parlak kırmızı ruj

2014 yazında kırmızı tonlar daha canlı bir hal alıyor. Kıpkırmızı rujlar yine herkese yakışan tonlarıyla bu yazın da favorisi…

2014-yazinin-en-trend-ruj-rengi 1

Ten rengi ruj

Sabahtan akşama rahatlıkla taşıyabileceğiniz, göz makyajınızı ortaya çıkartacak ayrıca yazın taze havasına da uyacak en güzel renklerden biri! Sezonun en önemli trendi, Nude renkli rujları uyguladıktan sonra daha çekici gözükmek için üzerine parlatıcı sürmek… En iyi sonuç için dudaklarınıza yakın tonlarda bir ruj edinin.

Begen Paylas !

Yazar

Comments are closed.